• 24
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/91x.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    açıkçası şu ana kadar bu sezon(19-20) ne ligde ne de avrupa'da ses getirecek bir maçımız yok. oyun olarak da yok, skor olarak da yok.

    asy arena'da psg ve r.madrid maçları fena değildi ama işte puan alamayınca bir her şey unutulur.

    madrid deplasmanında ise şimdiye kadar puan almışlığımız veya bir eşleşmede berabere kalmışlığımız, kazanmışlığımız yok. iki takım arasında oynanan hiçbir maçın da berabere bitmediğini hatırlatayım.

    r.madrid ve zidane'ın son 16'da elenmesi çok büyük bir sürpriz olur. 1 milyar euroluk takım bunlar. üst üste 3, 5 yılda 4 kere aldılar daha geçtiğimiz yıllarda. dünyanın en büyük kulübü.

    pragmatist bakınca bu maçta sakatlanmayalım, rencide olmayalım yeter modundayım ama sorun şu ki konu galatasaray olunca ben pragmatist biri olamıyorum.

    bu maçta da elimizden geleni yapıp mümkünse maçın başında gol yemezsek en azından maçın sonuna kadar puan alma hatta belki bir gol sıkıştırıp kazanma şansını kovalayacağız.

    drogba'lı, sneijder'li kadro ile çok daha umutlu olurdum, çünkü o takımın bir oyun planı vardı, oyun aklı vardı. şimdilerde kaliteli oyuncularımız olsa da sahada ne yaptığımızı anlayan yok.

    bakalım nasıl bir maç olacak.

    sonuç ve skor ne olursa olsun saçma sapan eleştiri yapmayalım ama karşımızdaki takım real madrid olacak, beklentinizi ona göre belirleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın