• 7280
    kuzey alt tribünde bulunan kısmı ki teknik direktörümüzün tanımına göre gerçek taraftar olan kesim maçla alakası olmayandır.

    takımın tempo yapması gereken zamanlarda iyi kötü topu rakip yarı sahada 2-3 dk kazara da olsa tutup, oyun anlamında olmasa da istatistiksel olarak üstün oynadığımız anlarda ya diğer tribünlerle sarı-kırmızı-şampiyon-cimbom çektirmeye çalışarak uzun uzun es vermeli faaliyetler deniyorlar.

    top rakipteyken ise topun rakipte olduğundan bihaber şekilde arabesk arabesk marşlar söyleme peşindeler. 19-20 sezonu içerideki maçlarda hakemin herhangi bir kararına tepki göstermekten acizler. rakibin top alıp ceza altıpas'a girene kadar ise ıslıklamak gibi bir zahmete dahi girmiyorlar. özellikle içerideki sivasspor maçında yenilen iki gol öncesinde de tüm tribünleri uyutmayı başarmış, takımı kendi yarı sahamızda paslaşmaya teşvik etmişlerdir.

    1 kasım 2019 galatasaray çaykur rizespor maçında; rakibimizin hem geçtiğimiz sezon ki açıklamalarıyla, hem yazın vedat muriqi'nin transfer sürecinde yaptıklarıyla kulübümüze alenen aşağılayıcı tavırlar takınan başkanına allah razı olsun 417. blok sayesinde kolektif bir tepki verilebildi de, rizespor'u yaptığı terbiyesizliklere rağmen bu kuzey altta bulunan topluluğun yapmak istediği gibi şarkılar söyleyerek uğurlamak zorunda kalmadık.

    lafın kısası kuzey alt tribünde konuşlanmış olan kanser grup ile iç sahada taraftar baskısı oluşturmak ziyadesiyle zor olup, tüm tribünleri yönlendirme görevinin sahada olan bitene reaksiyon göstermekten aciz olan bir gruba bırakılmış olması galatasaray tribünlerinin geleceği için büyük bir sorun teşkil etmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın