• 267
    belhanda ve mariano'nun kesik yemesi bile 2 gol atmamıza fayda etti. diyeceksiniz ne alakası var, valla penaltı pozisyonunda şener yerine mariano olsa, orada saçma sapan bir top atardı, top ne rakibe, ne bize gelemeden auta giderdi. belhanda'nın top kayıpları zaten seri şekilde çıkmamıza engel oluyor. bir tek babel'in kontrolsüz el kol kullanımından rahatsızım. onun dışında o da biraz daha derli toplu gözüküyor. ayrıca forvete daha yakın gibi. ömer oraya gidince forvete sık sık gidiyor, rakibi çok daha tehdit ediyor. bunlar güzel gelişmeler.

    geri kalanlar malesef aynı. gollerimiz de zaten biri penaltı, öbürü kendi kalesine. goller gelmese ikinci yarı stres içinde izlemeye devam ederdik.

    şener ve ömer lig için gayet kalitesi yeterli oyuncular bu arada. 6 kasım 2019 real madrid galatasaray maçında ömer yerine nzonzi olursa orta saha böyle olabilir. mariano ve belhanda devre arasına kadar hiçbir maçta oynamasalar eksikliğini de, zararlarını da hissetmeyiz. inşallah devre arası da en faydalı şekilde elden çıkarabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın