resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 6234
    beklentilerimi boşa çıkaran eski futbolcumuz.

    son 20-25 senedir şanlı galatasaray formasını genç yaşta giyebilmiş, bilhassa da altyapımızdan yetişip a takımda ilk on bir yüzü görmüş oyuncular içerisinde ismi yâdıma düştükçe kendisinden zamanında çok ümitli olan bir taraftar olarak bir hayli üzüntü veren iki isimden ilki. diğeri* sakatlık sonrası ciddi form kaybetmişti ama emre'nin başına sakatlık da gelmemesine rağmen bir türlü o beklenen rolü alamamış, hep hamle oyuncusu veya görev adamı olarak oynamıştır.

    emre'den beklenti büyüktü, fakat sanırım emre'nin kendisinden beklentisi yoktu. yeteneğine yazık etti. milyonlarca insanın hayalini kurduğu bir yerde, birlikte olmayı hayal ettiği futbolcularla ve hocayla, ve de gıpta ettiği bir yetenekle günlerini & yıllarını geçirdi. avrupa'ya transferine sevinmiştim aklı başına gelir ileride yuvasına pişip döner diyerek, ancak olmadı.

    emre'nin en büyük problemi geliştiremediği fiziği idi. pres özelliği, duran topları, pasları ve şutları aklını biraz futbola vermiş olsa geliştirilebilir özellikleriydi. bana göre mentali de çok kötü değildi. yanlış arkadaş seçimi, arda abisi'ne özendiği tavırları, ayrıldıktan sonra "o kulüp" olarak yuvasından bahsettiği demeci taraftarla da bağını kopartan faktörler oldu. bu şartlarda ileride ne görürüz bilemem ama, şu ara gördüğümüz takımın statik oyununda eğer kendisini zamanında geliştirebilmiş olsa emre bana göre hızlı pas oyununa uygun yapısıyla dinamo olarak yer bulabilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın