• 47
    anlamsız bir teknik direktör cümlesidir. zira 19-20 sezonu galatasaray'ında sorun futbolculardan değil teknik kadrodan kaynaklanmaktadır.

    fatih terim kimse son şansı vermiş? selçuk inan'a ise anlarım. ama mesela feghouli'ye veya belhanda'ya son şansı verme lüksü yok. bu oyuncuların 10 milyon eu civarı piyasası var. bu oyuncuları istenmeyen adam ilan edemezsin. önemli olan takım olabilmek ve oyunculara bireysel performanslarını yükseltebilecekleri bir taktik disiplinde futbol oynatmak.

    şu an galatasaray'da hangi oyuncu beklenen performansında ki? muslera hariç herkes kötü.

    bazen tüm takımı değiştirmektense teknik direktörü değiştirmek daha kolay bir yoldur lafı var meşhur. bana göre malesef galatasaray bu şekilde de davranamaz. çünkü fatih terim taraftar ile yönetim arasında önemli bir baraj. yönetime gidecek eleştirilerin çoğunu emiyor. galatasaray'ın önünde ise sportif başarıdan büyük dertler var. en önemlisi lisenin rantçı çakallarının kulübü ele geçirme çabası.

    terim istifa ettiği yada görevden alındığı anda yönetim bu açıdan büyük sıkıntıya düşer.

    medya saldırıyor, her maç bir şekilde sonuca etkili hakem hataları ile canımız yanıyor, federasyon adaletsiz cezalar veriyor... ve biz konuşamıyoruz. sebebi açık. ekonomik olarak elimiz kolumuz bağlı. riva ve florya sözleşmelerinin feshi sonrası olan süreç, idare mahkemesindeki tedbir kararı... düşmanın elinde çoğu rantçı liseliler tarafından yaratılmış önemli kozlar var.

    o halde olması gereken fatih terim'in egolarından sıyrılması ve adil davranıp kendi standardında teknik direktörlük yapmaya başlamasıdır.

    galatasaray çok iyi bir kadroya sahip. formsuz olan yedek kalır. belhanda, feghouli, babel farketmez. yerlerine jimmy oynar, emre oynar, taylan oynar, şener oynar, ömer oynar... ama kimseye son şansını kullandırma, kimseyi istenmeyen adam ilan etme lüksümüz yok. herkes bize lazım. her oyuncumuz galatasaray'ın değeri. işte diagne. adamı taraftar-yönetim-teknik kadro istemedik de ne oldu? sırf bu yüzden gatasaray zarar etti.

    biz iyi top oynayacaz, forvetlerimizi besleyecez. bu takım başarılı olur. bu takımı superlig'de başarıya ulaştıramamak teknik direktöre yazar. bak şampiyon olamayabilirsin. malum ülkede adalet yok. ama iyi top oynarsın. şampiyon gibi top oynarsın. o zaman taraftar yani 30 milyon federasyona da, hükümete de hesap sorar. çünkü artık toplum patlama noktasında. kimse 30 milyon insanın öfkesini üzerine alamaz.

    son şansmış... bana göre hoca saçmalamış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın