resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull City
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 974
    aslında tam fatih terim'in sevdiği oyuncu tipindedir. hem yetenekli, hem istekli hem de çok neşeli bir adamdır. kendisini kullanamıyorsak bu teknik heyetin sorunudur, kimse kusura bakmasın. belhanda takıntısı nedeniyle, takımın oynadığı 12 maçın 2 tanesinde art arda ilk 11 oynamadı.

    bakın gerçekten çok yeteneklidir seri. evet fulham'da isteneni veremedi ama öncesinde nice'de harikalar yaratıyordu. fransa'da iyi oynayan bir oyuncunun burada iş yapmama olasılığı çok düşük. inatla "ben 10 numara isterem, ille de 10 numara isterem" demenin anlamı yok. elinde seri, lemina ve nzonzi varken neyin 10 numarası? bu adamlar 3 maç üst üste oynasın zaten insanlar mest olacak.

    ama işte terim sevmiyor kiralık oyuncu. elinde kadrolu alternatifi varsa mutlaka onda bir ısrar ediyor. sonra artık illallah edilirse ya da o oyuncu satılırsa kiralık oyuncuyu oynatıyor. geçen sezon da onyekuru için öyle oldu mesela. her fırsatta önce garry'yi oynattı. ne zaman ki garry satıldı, onyekuru'ya kaldı meydan da biz onyekuru'yu keşfettik.

    şimdi yine aynı şeyi yapıyor inatla. ömer'i koyuyor, belhanda'yı koyuyor, tutuyor feghouli'yi oraya çekiyor ama bir türlü seri ve lemina ikilisinde ısrarcı olmuyor. nzonzi'yi de alternatifi yok diye oynatıyor. nzonzi ilk maçında farkını ortaya koymasa muhtemelen hala daha önce donk tercihini kullanacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın