resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8449
    abartılı eleştirilen oyuncudur. bütün takım oyun olarak çökmüşken günah keçisi kendisi oldu. kanımca haksızlık yapılıyor kendisine.

    kendisi yüzünden toplu ortamlarda maç izlemeyi bıraktım. real madrid maçıydı sanırım, bir kahvehanede izliyorum maçı. takımdaki herkes gibi, belhanda da bir şeyler yapmaya çalışıyordu, hatta bence fena da oynamıyordu ama maç boyu yüksek sesle sövüldü. o yüzden o maç, oyundan çıkarken seyirciye verdiği tepkiye kızamadım. ve sinir sistemimin selameti için uzun bir süre dışarıda maç izlememeye karar verdim.

    insanlar kendi özel hayatında sorunlar yaşıyor, sıkıntılı dönemler geçiriyor. biliyorum sınırlı kaynaklar sınırsız ihtiyaçlar falan. hepimiz koca şehirlerin üstümüze yüklediği stresi atmak için bir şeyler buluyoruz. galatasaray taraftarının stres topu da kendisidir. bunu ölçüsüz eleştirildiğini gördüğüm her sefer söyledim, hala söylüyorum: amiyane tabirle 'taktık" bu adama. çünkü adam mağripli, çünkü adam berberi, çünkü adamın seksapalitesi çok yüksek değil, çünkü adamın selefi yakın dönemin efsanesi wesley sneijder'di ve daö yönetiminin işbilmezliğinden dolayı adamdan daha gelmeden nefret ettik, çünkü adam rol/pozisyon olarak on numara değil ancak sırt numarası 10, çünkü adam yıllar önce bir iki gereksiz kırmızı kart gördü... bunlar böyle uzar gider...

    kendisini adil gözlerle izlemeye çalıştım, iyi veya kötü ne gördüysem söyledim. kendisinin sahaya koyduğu ruhu, dinamizmi, enerjiyi seviyordum. son zamanlarda takımın geneli gibi, kendisinin de form durumunun mükemmel olduğu söylenemez. yine de, bir eleştiri mitralyözünün karşısına kendisinin oturtulmuş olması hiç hoşuma gitmiyor.
    haa, bu sorunların çözülebileceğini de düşünmüyorum artık. umarım en kısa zamanda gider, kendi başta olmak üzere, kendisini seven, sevmeyen herkesi rahatlatır.

    not: başıma bir şey gelebilir, sorun değil.
    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın