• 218
    2000li yılların başlarındaki haline geri dönen takım. o zamanlar görüp görebilecekleri tek kupa jason richardson'un aldığı smaç şampiyonluklarıydı, şu anda da , eğer sakatlanmasaydı, tek alabilecekleri kupa curry sayesinde all-star 3 sayı şampiyonluğu olurdu.
    takım bu yazı gerçekten transfer anlamında çok ama çok kötü geçirdi. takım yapısına uymayan russell takası ile zaten uyum bozulmuşken tamamlayıcı yan parçalar değil de bir avuç çöpü benche doldurmak zaten bu durumu hazırladı. muhtemelen takım bu şekilde gittiği için ne curry'i ne de klay thompson'u hazır olmadan sahaya sürmeyecekler ve bu sene bir tanking peşinde koşacaklardır. tanking ile birlikte all-star arasında d'angelo russell'ı da takaslamaya çabalayacaklardır diye düşünüyorum ben de.
    büyük bir kobe bryant hayranı olarak durumlarını 2004 finalini kaybeden, ardından shaq takası, takımın dağılması ve 2005 yılnda tek tabanca kobe + bir sürü yan parça mantığıyla sezona giren ve playoff yapamayan lakers'a benzetiyorum. burada tek tabanca curry idi (russell da allstar oyuncu hadi onu da hesaba katalım), o da sakatlanınca şu anda ümit veren en ufak bir ışıkları dahi kalmadı. batı konferansında 10 ila 15 arasında bir yer alırlar tahminimce sezon sonunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın