resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8448
    kendisi eleştirilemez. zira elestiri oklarini üzerine cektiginde bir grup yazar * tarafindan karanliktaki led ışık gibi parliyor. bu adam hakkinda yazilmis olan forma numarası ile ilgili entryler sığ bir görüş olmuş. peki neden?

    sen sayfalarca cikip "bu adam aslinda 8.5 numara aslinda yeri tam orasi degil, asistin asistinin amcaoglunun asisitini gonderiyor " vs diye savun sonra o forma numarasini haketmedigini soyledigimizde sığ olalim. üstüne bi' de sahada bekleneni verdigini iddia edeceksiniz. numaranin önemi var arkadaşım. 10 numaranin galatasaray müzesinde, tarihinde hep önemi olmuştur. mahalle kadrosu degil bu istedigin numarayi giyeceksin. o numaranin bir agirligi ve yükü var. zaten yazilmis entrynin de icerigi bununla ilgili.

    hadi buraya kadar fikir ayriliklari var. hadi sana cok iyi futbolcu geliyor bu adam. bunuda kabul edeyim. falcao devre arasinda inşallah satilir diye yazan adamin belhanda icin savunucu entryleri ve fikirlerini ciddiye nasil alacagiz? komik olmayin. taraftarsaniz eger önce okuyun, okudugunuzu anlayin. sığ eleştiri dediginiz şeyler talepdir.

    eger taraftar degilseniz de 2 cümlelik forum yazisi gibi yazilarinizla camiaya nifak sokmak için yazmayin arkadasim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın