EuroCup 5.Hafta Maçı
22:00 Gdynia Sports Arena
78 - 83
  • 2
    oldukça zor bir hafta geçirecek olan bir galatasaray erkek basketbol takımımız var. bu sert mücadelenin akabinde cumartesi günü bursa'ya tofaş (averajla lig 2.'si, 4/5) deplasmanına gidiyoruz.

    olası bir kayıp kimseyi şaşırtmamalı. her ne kadar sezona iyi giren bir oyuncu grubumuz olsa da, her ne kadar birkaç gün önce* kuvvetli bir fb beko'yu tarumar etmiş olsak da taşların yerlerine tam anlamıyla oturması için zamana ihtiyacımız var. evet iyi yoldayız lakin ayaklar yere basmalı zira rakip bu sezonun eurocup'taki sürprizlerinden biri, olumlu manada. polonya'da zaten her zaman en iddialı ekiptir gdynia, şaşmaz ancak bu sezon bir tık seviye atladılar ve avrupa'da da iyi başladılar.

    gdynia maç başına 40,7 ribaunt çeken bir takım. bu istatistikle eurocup'taki tüm takımlar arasında 3. sırada bulunuyorlar. biz de şu ana kadar oynadığımız 4 eurocup maçının tamamında rakiplerimizden fazla ribaunt aldık maç maç bakıldığında. buyrun size kilidi açacak olan anahtar detayı. diğer bir önemli nokta ise josh bostic. gdynia'nın birçok alandaki istatistik lideri oluyor kendisi. bostic'i ne kadar yavaşlatabilirsek o kadar iyi.

    bostic ve ribauntlar, bu kadar.

    fb beko maçının ikinci yarısındaki oyunun yanına biraz olsun yaklaşabilirsek fişi çekeriz. o maçın ikinci yarısındaki oyunu her maç oynayabilirsek eurocup finaline bile yürürüz ama adım adım, yavaş yavaş, üstüne koya koya. bizim için esas önemli olan şey, ritmimizi ocak ayına doğru maksimuma çekip yola devam etmemiz.

    maç sonu: 78-83 kazandık. cillop gibi w.
App Store'dan indirin Google Play'den alın