• 24
    geçen sezon 69 puanla en düşük şampiyonluk puanlarından birisini almışken, şu an geçen sezonun 6 puan gerisindeyiz. bu sezon şampiyon olabilmemizin tek yolu devre arasına kadar 4'ten fazla puan kaybetmemek olabilir. derbileri geçtik. olabilir mi? sadece trabzonspor ve başakşehir maçlarını düşününce bile zor görünüyor.

    ama bu maçlardan birinden 3 puan alır, geri kalan 6 maçta bulunan 18 puanın 17'sini alırsak bir umut mümkün olabilir. bu kadar iyi bir performans sergilesek bile olsa olsa 31-32 puanla girebiliyoruz devre arasına. gerçekten felaket bir durum bu.

    şampiyonluk yolundaki rakiplerimizin de puanları oldukça düşük. fener 17, trabzon 16, başakşehir 15 ve bjk 12 puanda. zaten tek şansımız da bu. bu takımlardan 1 tanesi 20 puan ve üstü yapmış olsaydı çoktan sezonu kapatmış olurduk. kısaca devre arasına 30 puan barajını bir şekilde geçerek girer, ikinci yarı da 17 maçta 40-45 civarı puan yaparsak şampiyon olabiliriz.

    ancak burada kritik nokta bizim bunu yapabilecek durumda olmamamız. fener'in arkasındaki siyasi ve sportif desteği göz önüne alınca ben fener'in bu sezon öyle ya da böyle şampiyon olacağına, ya da yapılacağına diyelim, kesin gözle bakıyorum. bizim kadromuz kağıt üzerinde bunu engelleyebilecek güçte olsa da maalesef sahada durum çok farklı. 9 maçta sadece 9 gol atabilmiş olmak gerçekten çok ama çok üzücü, onur kırıcı ve tedirgin edici. zira biz "şampiyon olabilir miyiz?" diye puan hesapları yaparken bir anda, mazallah, fener'in geçen sezonki durumuna düşebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın