• 1
    bein sports hd3 kanalında saat 20.30' ta yayınlanacak maç. ergin hocam ve öğrencilerinden 29 ekim cumhuriyet bayramı nedeniyle hediyemizi beklediğimiz mücadele.

    24 ekim 2019 anadolu efes real madrid basketbol maçında efes' ten muazzam bir savunma performansı izlemiştik. geçtiğimiz sezon final four yapmasına rağmen cska ve real' e karşı çıktığı tüm maçları kaybeden temsilcimiz bu sene hedef maç gördüğü real maçını kazanarak rakiplerine önemli bir mesaj verdi.

    sezon başı adrien moerman' ın sakatlığı sonrası kadroya dahil edilen chris singleton' ın da etkili bir performans göstermesi efes adına ümit verici oldu.

    efes için gördüğüm en önemli artı rollerin çok net bir şekilde belirli olması. kimin hangi dönemde ne yapacağı, temponun yükseleceği zaman topun kimin elidne olması gerektiği, yarı saha oyununu kimin oynayacağı gibi hususlar konusunda herkes ikna olmuş durumda. açıkçası ergin ataman takımlarında bunları görmek pek mümkün değildi daha çok basketbolcuların insiyatifini bırakmayı sever hocamız.

    bu gece de güzel bir galibiyet bekliyoruz.

    edit: saat eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın