• 30
    bazen futbolcuları, bazen yönetimi, bazen de seyirci olanları atalım taraftarların önüne ki herkesin morali bozulsun. ama hiç oynayamadığımız oyundan, olmayan sistemimizden, atamadığımız gollerden, kaleye isabetli şutların azlığından, nasıl bir hucüm planımız olduğundan hiç bahsetmeyelim. belli bir kalitede oyunun olur da aksayan birkaç oyuncun olur bu sözü anlarım. her futbolcu sahada başı kesik tavuk gibi dolaşıyor. kime nasıl son şansı verdik ben anlamadım.

    ben izlemedim ama bugün maçtan önce eğer ocağa kadar alacağımız puanları almaya çalışacağız ve ya buna benzer bir söz söylendiyse vay halimize, çünkü başlamadan kabullenmişiz yenilgiyi. yönetimden daha ne bekliyoruz; türkiye ligi için daha ne yapması gerekiyor liverpool takımı mı kursunlar.

    bak bugün adem oyuna girdi forvet ikilendi gibi hemen kaleye bulan şutlarımız oldu. böyle oynamamız için ne olması gerekiyor. mesela her takım bizi rencide edene kadar beklemek mi, 2 hafta 3 hafta 4 hafta sabretmek mi, 10 kişilik takımlara dahi ezilmek mi?

    yenilmek umrumda değil; hatırla hocam fenerbahçe’yle maç yapıyoruz hangi sene hatırlanıyorum. 90 dakika kahvede fenerliler tırnaklarını kemirerek maç izlediler. fener balı işte johnson frikikten defansa da çarparak gol attı yenildik, canın sağolsun dedik. çünkü top oynadık. şimdi gelen geçen bizle dalga geçiyor.

    bir takımın kalecisi her maç yıldızlaşıyorsa o takımda sorun vardır. allah aşkına söyleyin bugün beşiktaş kalesinde 88 kiloluk 41 yaşındaki halimle ben olsaydım ne değişirdi. gol atabilir miydik? adamın saçının fönü bile bozulmadı.

    neyse duramıyorum sözlük içimdekileri haykırmak istiyorum. zehir olan bir hafta sonu daha. uykusuz bir gece daha. ama birilerini eleştirdik ya taraftar mıyım seyirci mi sen söyle sözlük?
App Store'dan indirin Google Play'den alın