• 65
    birkaç haftadır bekliyorum yazmak için acaba düzelir mi diye ama sayın hocamız fatih terim'in kaybettiği adalet. hocanın bu sene üzerine oynanan algılar da dahil kontrolünü büyük oranda kaybettiğini düşünüyorum. yardımcılar zaten allah'a emanet.

    feghouli, belhanda, mariano, nagatomo gibi oyuncuların bu takımda ilk 11 başlaması bunun kanıtı. 27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçında görüldüğü üzere sonradan oyuna giren adem'in 10 dakikada 3 pozisyon bulması. geçen hafta şener'in performansı. kaç kere yazdım emre mor'u skor bulmak için sonradan oyuna sokmayacaksın diye. hiçbir işe yaramaz. emre'nin etkili olabilmesi için boş alan bulması lazım. bunun için de ilk 11 başlaması lazım. jimmy, emre taşdemir, taylan hiç mi formayı haketmiyor.

    hocanın maç öncesi açıklamaları da beni ayrıca hayal kırıklığına uğrattı. ocak ayına kadar kaç puan alırsak kâr dedi. hocaya bu karamsar yaklaşımı hiç yakıştıramadım. hoca ciddi anlamda kontrolünü kaybetti ne yazık ki. oyun planı o kadar karmaşıklaştı ki kendi de işin içinden çıkamıyor. oyunculara taktik felan yok çıkın oynayın dense daha organize bir futbol ortaya çıkacağına eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın