2019-20 Türkiye Süper Lig 9.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 171
    kadro umurumda değil. bana kalırsa kazanacağız da. hocayla ilgili haklı ve haksız yanlarını da daha önce ifade ettim. lakin, şu kadroyu bile isteye bilmem kaç kere hangi hoca çıkarsa çoktan istifası istenmişti. bugün kazanırız ayrı konu. fakat, forma adaletsizliği bizi uzun vadede bitirecek. sol açıkta hiç olan babel, topu sağına alıp sol geriye pas atan hint fakiri mariano, sol ayağını unutmuş olan nagatomo. 4-4-2 oynayanı darağacına götürüyorlar sanırsam. jimmy, taylan, adem, emre mor/taşdemir gibi oyuncuları gerçekten boşuna almışız demek ki.

    belhanda meselesine hiç girmeyeceğim. başından beri sevmiyorum, ffp falan da umrumda değil. sarı kırmızı formayı asla giymemeli. heyecanla izleyeceğim yine galatasaray'ımı ancak çok güvendiğim hocam ne yapmak istemekte ben artık anlamamaktayım.

    edit: gerekirse beş yiyelim ama 2010-11 sezonundan kötü futbolumuza son verelim. köhnemiş, temposuz ve sözde pas oyununu ben yemiyorum. hiçbir galatasaraylı da yemiyor. biz yola zaten ya terim ya ölüm diye çıktık. ama eğer ki terim bizi sıtmaya razı etmeye çalışacaksa, ben düzenin pahası ne olursa olsun değişmesine razıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın