2019-20 Türkiye Süper Lig 9.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 159
    son zamanlarda oynadığımız oyun ile deplasmanda herhangi bir takımı rahat yenmemiz çok zor. eksiklerden bahsediliyor, isterse beşiktaş paf takımı ile çıksın, biz kendimize bakalım. biz ne oynuyoruz ki? eğer kendi kalelerine gol atmayacaklarsa, bu zafiyetlerini değerlendirmek için de ortaya bir şeyler koymalıyız.

    kadromuza baktığımızda yaldızlar topluluğu gibiyiz ama sahada 8-9 acemi futbolcunun oynadığı bir oyun var. herkes birbirinden kopuk, kimse kimsenin açığını kapatmıyor ve en önemlisi takımda hırs yok, her maç hazırlık maçı kovamında oynanıyor.

    artık bu iş böyle gitmez demek için en önemli maç, sahaya hem oyun hem skor anlamında bir şeyler koymalıyız. takım, kadro, sistem, vs. hepsini geçtim. belhanda oynamış oynamamış ona da takılmıyorum artık. bu takım barış özbek ile de şampiyon oldu, mustafa sarp ile ortaya güzel oyunlar koydu.

    ben bu maçta sahada 11 hırslı adam görmek istiyorum, varsın şutu tribüne atsın ama sahaya ruhunu koysun, kaçan pozisyona benim kadar üzülsün, çalım yendiğinde topun peşini bırakmasın.

    ben fatih terim takımlarını böyle bilirim.

    ilk 11, sahaya diziliş, sistem vs umrumda değil, 11 yürekli adam göreyim yeter bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın