• 13203
    kendimde dahil olmak üzere, bazen gerçekten çok çelişiyoruz kendimizle.

    16-17 sezonunda eren derdiyok ile sezona fırtına gibi başlamıştık. adam 5 maçta 5 gol atmış, topu ileride tutmuş ve takımı pozisyona sokan bir oyuncuydu. o da pivot forvetti ve o da mücadeleciydi. üstelik eren kariyerli bir oyuncuydu; basel, leverkusen, hoffenheim gibi takımlarda oynamıştı. gel gelelim sezonu 10-11 golle bitirmiş ve hafiften tepki görme noktasına gelmişti. neden? çünkü bitirici değil dendi, kendisini gereksiz yoruyor dendi, yeteneksiz dendi vs.

    hadi onu geç, 18-19 sezonun devre arasında kadromuza o dönem ligin gol kralı olan(17 maç 20 gol) diagne'yi almıştık. diagne'de bizim formamızla sahaya çıktığı 13 maçta 10 gol atmış ve o dönem, yani geçen sene şampiyon olmuştuk. ama o da nesi, diagne de eleştiriliyor neden? mücadele etmiyor, topu ileride tutamıyor sadece baldan gol atıyor dendi. fakat çelişen bir durum vardı. diagne'yle hemen hemen aynı özelliklere sahip olan burak yılmaz ise sözlükte deli gibi övülüyordu yok işte kral, yok işte keşke bizde kalsaydı vs.

    19-20 sezonu, yani bu sezon kadromuza babel'i kattık. yaşı ve kontratı gereği bende karşı çıktım ama oynadığı maçlarda bana göre iyi bir performans sergiledi. ligde takımımızın attığı 9 golün 4'ünde(3 gol 1 asist) direkt olarak kendisi var. tamam bazen kaçırıyor ama pozisyona da giriyor. arkası dönükken topu tutması, pas dağıtmasını falan da unutmayalım. kısacası forvet oynatılmamasına rağmen tam bir forvet gibi davranarak taraftarın istediği karışımın bir kısmı kendisinde mevcut. gol atıyor, ileride top tutuyor, pas dağıtıyor... ama bizim taraftar durur mu bu seferde bekine yardım etmiyor, koşmuyor diye eleştirir oldu. hemen hemen aynı şeyleri yapan vedat muriqi ise brezilyalı ronaldo ilan edilmiş durumda.

    karı koca bir ata bindi mi, etraftakiler "ata yazıktır be hiç mi insaf yok sizde" der. ata sadece kadın bindi mi, etraftakiler "adama bak ne kadar pısırık" der. ata bu sefer erkek bindi mi, yine etraftakiler "adama bak ya ne kadar görgüsüz" der. ata kimse binmediğinde ise "atları var ama binmiyor enayiler" derler. hah işte bizim taraftarda maalesef ki böyle. illa bir şeye bahane bulunacak. ha ama ben demiyorum ki eleştirmeyin... eleştirelim hatta çok eleştirelim ama ne olursunuz yapıcı bir şekilde eleştirelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın