• 9
    geçen sene yapmıştık yine yaparız diyerek giriş yapayım. (bkz: 23 aralık 2018 galatasaray fenerbahçe basketbol maçı)
    geçen seneye göre fenerbahçe daha kötü durumda. yeni transferler tam manasıyla uyum sağlayamadı. tabii bu uyum sorununu euroleague'de hissediyorlar daha çok. yerel ligimiz onlara rahat geliyor. geçen sene de durum böyleydi. fakat sinan erdem'de bambaşka bir galatasaray izlemiştik. ertuğrul erdoğan önderliğinde gencecik, avrupa tecrübesi olmayan veya çok az olan oyuncularla kazanmayı bilmiştik. çok keyif almıştım o gün. bilgisayar başında izlemiştim. ancak bu maçta salonda olacağım. kısıtlı bir bütçeyle yürekli bir takım oluşturan ertuğrul hoca'ma desteğimi vereceğim.

    kazanmamız için harrison ve auguste ikilisinin maça çok iyi başlaması lazım. özellikle auguste maça kötü başlayınca bütün maçı öyle geçiriyor. ama iyi başlarsa tam tersi tutulmuyor hiç. malum oyun kurucu rotasyonumuz çok çok zayıf. lazeric jones sakat olmasa bile hocamın webster'ı tercih edeceğini düşünüyorum. onun dışında whittington'dan özel bir performans bekliyorum. umarım hayes'i aratmaz.

    fenerbahçe'de tabii de colo'ya özel bir önlem alacağız. tutulması inanılmaz güç bir isim. ancak o işlemezse fenerbahçe de bitiyor. euroleague maçlarında gördüğüm kadarıyla hücumda tıkanıyorlar. savunmada da geçen seneki gibi değiller. velhasıl yine kazanabiliriz. geçen sene ilk mağlubiyletlerini biz aldırmıştık. yine söyleyelim o zaman "namağlup geldiler, namağlup gitmesinler!"
App Store'dan indirin Google Play'den alın