• 5240
    yaptıklarına şaşırmadığım, her devrin adamı, günahların takımı ve ilahi adalet tokadını yemekten bıkmayan futbol kulübü.

    mevcut cumhurbaşkanımızın, başbakan seçildiğinde aşağıdaki pankartları stadlarında açanlara kimlerin emir verdiğini anladık. her zaman atatürk ve atatürkçülükten dem vuranlar, insanlık aleminin en iğrenç hareketini yapıp, hayatının baharında yitip giden fidanların acısını dahi menfaatleri uğruna kullananlar bugün, pavalı köpeklere (bkz: genç fenerbahçeliler) yaptırdıklarını bizzat kendileri yaptılar. o zamanda finansörleri ali koç ve nihat özdemir' di. günü gelecek ve diyeceğiz ki, ' hepiniz yine oradaydınız' !

    edit: bizim oyuncularımız vardı, bazı densizlerin dizlerinin dibinde oturan. ama sizin bugün taptığınız, el öptüğünüz adamın en has adamlarıydı. biz onları ihraç edip tanımadık ancak siz aldınız, takımınıza kaptan yaptınız. size buradan da ekmek yok malesef. günahlarınızda boğulacaksınız 2006' da denizli' de, 2010 ve 2012' de kadıköy' de olduğu gibi. biz yine il il gezip, müzemize 1 kupa daha ekleyeceğiz.

    https://gss.gs/zk7.jpg

    https://gss.gs/lf4.jpg

    https://gss.gs/uxc.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın