• 23
    fenerbahçe konyaspor'a karşı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynuyor. konyaspor'u geride karşılıyor ki konyaspor açılabilsin. tersini yapsaydı konyaspor kalesine otobüs çekerdi gol atmak zorlaşırdı. bu şekilde oynayarak ve kaptığı topları da hızlı oynayarak goller buldu.

    ancak 3. golde bir olaydan kıllandım açıkçası. konyaspor fenerbahçe ceza sahasına orta attı top konyaspor'da 9 numaraya gidiyordu 9 numara o sırada yerdeydi. o top kaptırıldı ve kontra atakla gol oldu. o 9 numara neden yerdeydi çözemedim. tekrarlarda da gösterilmedi. faul mü vardı yoksa oyuncu kendi kendine mi düştü bilemiyoruz. eğer o oyuncu ayakta kalsa o top konyaspor kalesine gol olarak dönmezdi. ancak faul olsun ya da olmasın o 9 numaranın yerde kalması çok basit oldu. umarım bir hatadır. bilinçli bir şey değildir. yoksa 3. gol fenerbahçe'nin en çok ihtiyacı olduğu bir anda geldi. taraftarına da oyunculara da moral oldu. ayrıca golden önceki pozsiyon gösterildi diye bir pozisyon gösterdiler o pozisyon bahsettiğimden bir önceki pozisyondu. beinsport da o pozisyonu gizledi gibi oldu.

    edit: gustavo baya baya ittirmiş 9 numarayı. bizim bir oyuncu bunu yapsaydı attığımız gol iptal edilir doğru olan karar verilirdi. kurallar neyse o yapılmalıdır ama fenerbahçe için bu geriye dönük pozisyonlar hiç bakılmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın