• 8
    en baştan söyleyeyim, diğer takımlar da kızılyıldız'ın liverpool galibiyeti dışında ya berabere kalıyor, ya yeniliyor, ancak oyun olarak bizden daha iyiler.
    bence taraftarlar hala iyi de, takımlarımızda, büyük takımları yenmek için gereklli olan karakterli, direnen, isyan eden oyuncu sayısı önceki yıllara göre aşırı derecede azaldı. sneijder, drogba, en iyi döneminde burak yılmaz, ujfalusi, elmander, eski selçuk, 2000 takımımız, talisca, cenk tosun, eski, büyük maç seçen quaresma, nihat, tuncay, deivid, roberto carlos, alex nere, şimdikiler nere. derbilerde de ortaya çıkıyor bu. ülkemizde hem kaliteli hem de büyük maçlarda gaza gelip daha iyi oynayan bir muslera var, belki bir de sosa var. bence valbuena da öyle bir oyuncuydu, olympiakos'da da gösterdi. falcao'yu göremedik. milli takımımıza bakın, çağlar, merih, fransa maçlarında nasıl motivasyonla oynuyorlar, hem de kaliteli oyuncular bunlar. her şeyi taraftar veya ''seyirci'''de aramayın bence, olympiakos'un, kızılyıldız'ın maçlarını izliyorum avrupa'daki, çok disiplinli ve kompakt oynuyorlar, ilerideki oyuncuları da arıyor, büyük takımla oynuyorum, kendimi göstermeliyim diye yüzde 200'ünü veriyor. el arabi, adını hatırlayamadığım oly'nin 10 numarası, kızılyıldız'da marko marin, geçen seneki forvetleri(transfer oldu mu bilmiyorum), bu oyuncular ellerine fırsatların az geleceğini bilip, topun değerini bilerek oynuyor. son maçta 9. dakikada andone, 2'sinden birini atsaydı da bu değişmeyecekti, oyuncular maça yeteri kadar karakter koymuyor, bizim özelimizde hocanın eski formundan uzak olduğu da ortada.
    ben bunu dolar kuru'na bağlayabilirim, ama diğer takımlar nasıl yapıyor da denebilir. türk oyuncular için artık iyi olanları avrupa'yı tercih ediyor, ya da eskiye göre türk oyuncu kalitemiz düştü de diyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın