resim
Mete Kalkavan
Görev:Eski Hakem
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 630
    mete kalkavan’ın operasyon amaçlı olarak hafta sonu maçımıza atandığını düşünüyorum. beşiktaş’ın çok hatırlılarının “geçen sezonki galatasaray-beşiktaş maçının hesabı sorulmalı” diye zekeriya alp’e emir verdiği kanaatindeyim.

    öyle ki bu zavallılara göre beşiktaş’ın şampiyonluğu kaybettiği maç o maçtı. dolayısıyla aşırı kin ve nefret dolular. bunun üzerine bir de geçen sezon elinden şampiyonluğu aldığımız abdullah avcı faktörü var. hepsi birleşince beşiktaş lehine atanabilecek en iyi hakem tabi ki kadrolu hakemleri mete kalkavan olacaktı. var’da da fanatik fenerli cücü var.

    bu maçta bize darbe indirerek psikolojik çöküntüye sokmak isteyecekler. bu nedenle mete’nin daha ilk dakikadan itibaren elinde kartla futbolcularımızın peşinden koşacağını, ceza alanında en ufak bir temasta beşiktaş lehine penaltı çalacağını, beşiktaş’ın sert oyununa ve ciddi faullerine göz yumacağını tahmin ediyorum.

    bütün bu faktörlere rağmen, sinirlerimize hakim olmayı başarır ve doksan dakika sabırla mücadele edersek sahadan galibiyetle ayrılabiliriz.

    oynarsa belhanda, feghouli ve de kenarda fatih hoca’nın tuzaklara düşmemesi ve sabırlı davranması gerektiği çok açık ve net. umarım kazdıkları kuyuya düşer mhk ve federasyon.

    (bkz: 27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın