2019-20 Türkiye Süper Lig 9.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 80
    uzun zamandır izlediğim en kötü beşiktaş'a karşı oynayacağımız maç. bunu fırsata çevirmek bizim elimizde. doğru plan ve kadro ile biz bu takımı her şeye rağmen yener geliriz.

    hafta içi bizim için yeterince çalkantılı geçti. artık düzlüğe çıkmanın, takımın taraftarın gönlünü yapmasının vakti geldi. düşüşte olan, kötü durumda olan takımlara can suyu olmayı artık bırakalım. galatasaray gibi oynayalım ve kazanalım.

    sahaya kim hangi formasyon ya da taktikle çıkarsa çıksın artık ortalama seviyede performans verilen ve galibiyet ile sonuçlanan bir maça ihtiyacımız var. tribünleri hocasını istifaya davet eden, sahada ne yaptığını bilmeyen oyunculardan kurulu beşiktaş'ı yenip üzerlerine bir kürek toprak da biz atalım.

    falcao sakat mı, belhanda nasıl oynuyor ya da tribünlerle ağız dalaşına mı girmiş, fatih hoca nasıl takımı hazırlıyor falan bunlardan sıtkım sıyrıldı artık. bizim sadece ve sadece saha içine odaklanıp kazanmamız lazım. göreceğiz kazandığımızda tüm sorunlar çok daha kolay çözülecek. bu maç bizim için bir dönüm noktası olabilir. çıkalım sahaya aslanlar gibi oynayalım ve kazanalım. göreyim benim aslanlarımı!

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın