2019-20 Türkiye Süper Lig 9.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 78
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/CNX.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    tabii bizim için hal böyleyken, beşiktaş için ise ölüm kalım maçı ve rakibimiz böyle maçlarda ölmesiyle meşhur :(

    açıkçası beşiktaş'ın, bu maçı kazansa bile 2019-2020'de herhangi bir iddiasının olacağını sanmıyorum. onlar için bence avcı'nın gitmesi ve yeni başkan ve yeni bir hocayla yeni bir yapılanma başlatmaları çok kritik.

    bu sebeple bizim kazanmamız uzun vadede aslında beşiktaş'ın daha fazla işine gelecektir ama tabii ki maç o atmosferde oynanmayacak.

    ahmet nur çebi yeni başkan oldu ve ilk lig maçı, ilk derbisi.

    beşiktaş ne kadar kötü olursa olsun bu bir derbi ve ev sahibi onlar. tribünde 40 bin kişi olacak. oyuncular konsantre ve arzulu olacaklar. hakem de mete kalkavan.

    yani eğer biz iyi olmazsak ne olduğunu bile anlamadan yenilir döneriz.

    zaten gol atma özürlüsü bir takım olduk, nasıl becerdik bilmiyorum ama gol atamıyoruz. pek de yemiyoruz(muslera sayesinde) ama atamıyoruz da...

    valla beşiktaş'ı uzun süre böyle yakalayamayız. o yüzden ne yapıp edip maçı kazanmamız lazım. derbi galibiyetinin bize psikolojik avantajları olacağı gibi puan olarak da çok önemli. artık en azından 3-4 maçlık küçük seriler yapmamız lazım.

    bir kazan bir kaybet, berabere kal falan bir bakmışsınız rakiplerle aranızda 6-7 puan oluvermiş. sonra bir bakmışsınız baskı altında puan farkını kapatamadıkça stresle birlikte sezona da havlu atmışsınız.

    o yüzden çok kritik maç.

    kaldı ki abdullah avcı'yı bir kez daha tokatlamak fazlasıyla keyifli olacak emin olun. o arkadan iş çevirmelerin, gevşek gevşek tv.de galatasaray'ı nasıl yendiğinin analizlerinin yapıldığı günlerin hesabı sorulacak elbet.

    dilerim oyuncularımız bu maç için gerekli konsantrasyon ve arzuyla oynar.

    sahada gerekli mücadeleyi gösterelim zaten kalitemizle maç bize gelecektir.

    bizim için silkelenip kendimize gelme maçı. bir derbi galibiyeti, taraftarın da, hocanın da, takımın da üzerindeki ölü toprağını alır, havaya gireriz.

    haydi be olum, bizdeki heyecan ve arzunun yarısı sizde olsa bu maç bizim olur zaten.

    bizler inandık siz de inanın,
    bizim için bu maçı alın!

    (bkz: hedef 23)

    #ben23rsiz

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın