2019-20 Türkiye Süper Lig 9.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 72
    bazı istisna maçlar hariç, iki her bölgesi iyi olan denk takımın maçlarında bir elenme ya da sıra kaybetme tedirginliği olunca o maç kesinlikle kısır bir maç oluyor. taktik savaşına dönüşüyor açıklar aranıyor falan...

    bu iki takımın zayıf bölgeleri çok varsa işte o maç izleyen için çok heyecanlı oluyor. genelde de orta alanlar kaybediliyor ve top bir o kalede bir bu kalede oluyor. bu maçın da bu tip maçlardan biri olacağını düşünüyorum. iki takımın da çok zayıf özellikleri var ve her iki takım da rakibinin bu zayıf tarafına çalışacaktır.

    biz de beşiktaş da iyi oynamıyor evet ancak maçın beklenenin aksine hareketli geçmesini bekliyorum. ama tabi iki takım da anlaşmış gibi beraberliğe razı oyuna çıkarsa o zaman kısır maç olur.

    kimin favori olduğuna gelince ise bizim maçlardan önce rakiplerimize baktığımızda zayıf özelliklerini biliyorduk. kimi her maç gol yiyordu bizim maçta ilk kez bu sezon gol yemedi. kimi deplasmanda puan alamamıştı bizden aldı. beşiktaş ise neredeyse komple zayıf bir takım ve bu bizde ters olacak diye korkarım. bizim öyle bir kısır oyunumuz var ki bölgesel amatör lig takımlarından biriyle de oynasak psg ile de oynasak benzer bir maç olacak. kısır maç izleyeceğiz.

    üretkenlik problemimizi çözebilirsek beşiktaş'ı dağıtabiliriz. şöyle 1-4 gibi bir skor beklerim en az ama mevcut oyuna devam edersek maçın kaderi beşiktaşın ellerinde olur. gol atarlarsa bizi yenerler. hatta adamlara moral oluruz farklı bir skorla kaybedersek. belki de bizim ihtiyacımız olan farklı bir mağlubiyettir. çünkü fatih terim hocamız hala iyi oynuyoruz, takımın sistemi var işe yarıyor sanıyor ve sorun gol kaçırmamızmış, koşmamamızmış gibi anlatıyor. sert bir mağlubiyet alırsak o zaman teknik yönetim ve takım silkelenebilir biraz.

    işin özü, kazanırsak 3 puan berabere kalırsak 1 puan; 1 ya da 2 farkla yenilmek yerine daha farklı yenilirsek çok şey kazanmış oluruz.

    bu maçta görmek istemediğim şeyler ise bjkli oyuncuların gereksiz yere komple hakeme zırt pırt koşmaları ve ağlamaları. midemi bulandırıyor bu huyları.

    görmek istediğim ise artık tüm maçta iyi oynayıp ezici üstün bitirdiğimiz bir maç olması. öne geçip de maçın kalanında aman gol yemeyelim diye işkence çekmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın