2019-20 Türkiye Süper Lig 9.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 69
    bu maç için rahat bir galibiyet bekleyen renkdaşlar sanki bi kaç hafta önce fenerbahçe maçında da rahat ve farklı galibiyet bekleyen güruh.

    ama maalesef özellikle son yıllarda derbiler; mevcut durumu ne olursa olsun ev sahibi takımın yenilmediği ve gergin, pozisyonu az, hakemin hep maçın önüne geçtiği maçlar şeklinde geçmekte.

    kaldı ki hala net bir oyun şablonumuzun olmadığı, her deplasmanda sorunlar yaşadığımız acı gerçeği köşede dururken üzerine belhanda sorununun ayyuka çıkması da tüm bu olumsuzlukların üzerine tuz biber oldu.

    biraz da olumlu taraftan bakarsak muslera harika bir sezon başlangıcı yaptı ve lyuindama ile marcao ikilisi her geçen maç daha uyumlu görüntü vermekte. eğer nzonziyi stoperlerimiz arasına gömmeden daha ileride topla buluşturabilecek bir formasyonla oynarsak ki bu formasyon bizim orta sahada daha kalabalık olmamızı sağlayıp takım olarak daha iyi yayılmamızı sağlayan 3-5-2 formasyonu olursa, maçı en azından kaybetmeyip kazanma ihtimalimizi arttıracağımızı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın