• 2390
    https://galatasaray11.com/58939

    ideal on birim yukarıda. gerekçelerimi yazıyorum.

    sol bekte şener oynamalı. son sivas spor maçında formayı sonuna kadar haketmişti. real madrid maçında mariano savunmada çok etkisizdi ve golü de onun kanadından yedik.

    sol bekte nagatomo artık ben oynayamıyorum ya da oynamıyorum diyor. anlamamak için aptal olmak gerek. sol bekte başka alternatifimiz de yok. ömer bayram ve emre taşdemir asla galatasaray’ın sol beki olamaz. dolayısıyla devre arasına kadar sol bekte marcao oynamalı. zaten kendisinin dripling yeteneği de var. onun yerine sol stoperde donk rahatça oynar.

    orta sahada nzonzi’nin yanında lemina oynamalı. seri adam geçemediği gibi çok da top kaybediyor. tıpkı belhanda gibi. lemina ise hem hızlı, hem kolay adam geçiyor hem de pres ve savunma gücü bayağı yüksek. orta sahaya dinamizm getirecektir. on numarada belhanda yerine feghouli oynamalı. belhanda’nın sadece çalımla adam eksiltme özelliği var. uzaktan şut, derin pas, savunma ve pres gücü çok düşük. bunların tamamında feghouli daha iyi. ceza alanı dışından attığı golleri hatırlayalım.

    feghouli on numaraya çekilince sağ kanatta emre mor, sol kanatta babel oynar. bu ikili, feghouli, lemina, nzonzi ve falcao ile uyum sağlarsa müthiş goller bulabiliriz. falcao iyileşinceye kadar tabi ki andone oynamalı.

    kanatlarda hızlı adamlar olursa, rakip savunma hangi tarafı savunacağını bilemez. her ikisi de hızlı ve defans arkasına kaçma, sıfıra inip orta yapma ya da geriye çıkarma konusunda zorluk çekmeyeceklerdir.

    tabi bu kadronun antremanlarda böyle çalışması lazım ki maçlarda da etkili olabilsinler. ben olsam gözümü kırpmadan bu kadroyu çıkarırım. belhanda, seri ve diğerleri de hamle oyuncusu olur.

    not: taylan’ın en kısa zamanda süre alması gerektiği kanaatindeyim. ömer bayram’dan çok daha faydalı olacakmış gibi bir hisse sahibim. hislerimde yanılıp yanılmadığımı görmek için taylan’a süre vermeli fatih hoca. hiç olmazsa son 20-25 dakikalarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın