2019-20 Türkiye Süper Lig 9.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 61
    ortam kazanmak için uygun, zira bu kadar eleştiriden, kötü oyundan sonra takımın artık bir tepki koyması, kağıt üzerinde kalite kokan isimlerin bunu fiiliyata dökmesini bekliyoruz ancak öte yanda bizimle hemen hemen aynı durumda olan, onların da çıkışa ihtiyacı olan, üstelik daha yeni yönetimini tazeleyerek yeni umutlar yeşerten bir rakip var.
    yıllardır gördüğümüz, bu maçlarda fizik-kondisyon, form durumu kadar psikolojik faktörlerin de sonuç üzerinde etkili olduğu. hakem faktörüne değinmiyorum bile.
    hafta içi uefa kupası maçına çıkmaları (bkz: 24 ekim 2019 beşiktaş braga maçı) ilk bakışta yorgunluk açısından beşiktaş'in aleyhine bir durum olarak gözükse de, olası galibiyetleri o yorgunluğu unutturacağı gibi bizim maçımıza camia olarak daha motive, daha umutlu çıkmalarına da vesile olabilir.
    netice olarak, bizim takım biraz kıpırdasa alırız diyebileceğim maçta, hem takımın aşırı kötü oyunu hem de sha dışı diğer faktörlere bağlı olarak maalesef 1 puan bizim için iyidir demek durumundayım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın