2019-20 Türkiye Süper Lig 9.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 54
    beşiktaş bugün uefa kupası maçına* çıkıyor ve bu maçtan sadece 2 gün sonra bizimle oynayacak. kadroları sakat dolu, üstüne top oynamak namına pek bir şey yapamıyorlar. evet biz de iyi durumda değiliz ama sadece yeteneklerimiz ile bile bu maçı alabiliriz. derbilerin havası farklıdır, kötü olan takım bir anda farklı performanslar verebilir.

    bu maçtan açıkçası galibiyeti çok istiyorum. sadece deplasmanda derbi kazanmak değil aynı zamanda başakşehir ve trabzonspor'un karşılaştığı bir haftada puan kaybetmemek çok değerli olacaktır. ayrıca takıma iyi bir hava vereceğini, son zamanlardaki kötü havanın dağılmasına vesile olacağına inanıyorum. hatırlarsınız geçmişte de real madrid'e içerde yenildikten sonra deplasmanda bir beşiktaş galibiyeti almıştık. tekrar neden olmasın?

    bu maça fatih hocamızın artık 4-1-4-1 gibi bize en ufak faydası olmayan bir dizilişle çıkmamasını diliyorum. 3-5-2 olur, 4-4-2 olur ama 4-1-4-1 ya da 4-3-3 olmaz, olmuyor da. muslera-şener-luyindama-marcao-yuto-emre mor-seri-nzonzi-lemina-babel-andone ilk 11'i bence çok ideal olur bu maç için. umarım hocamız ve takımımız bu maça en iyi şekilde hazırlanır.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın