• 13
    fatih terim için oldukça normal bir söylemdir. kendisi belhanda olayını, sezon başından beri taraftarla arasında bir ego mücadelesine dönüştürdü. zaten seri ve lemina'yı sürekli kesmesi ve sakat sakat belhanda'yı oynatması da tamamen bu yüzden.

    bildiğim kadarıyla belhanda için, hem de temmuz ayının sonlarına doğru, arabistan'dan 10 milyon € bonservis teklifi gelmişti. sırf sosyal medyada "hemen satalım, o paraya uçağa kendimiz götürelim" gibi söylemler bulunduğu için "13 milyon €'dan aşağı sattırmam" diyerek belhanda'yı takımda tutmuştu.

    hoca budur arkadaşlar. hoca sorunsuz ortamlarda şaşırır. özellikle saha içinde ve tabelada kötü gidişlerin olduğu dönemlerde, diğer etmenlerde sorun yoksa ihalenin kendisine kalacağını bilir. bu nedenle de sürekli bir sorun çıkartır.

    bakın sezon başından beri bir yönetime, bir taraftara, bir tff'ye hatta kimi zaman uefa'ya çatıp duruyor. ama takımın saha içindeki durumunda bunların tamamının toplam etkisi %20 değil. bunu kendisi de biliyor. ancak bir şekilde düşman yaratmak, odağı o tarafa kaydırmak zorunda. çünkü sorunun kendisinde olduğunu asla kabul etmiyor. etse de bunun aksini ispatlamak için elinden gelen her şeyi yapıyor.

    kendisini galatasaray'dan üstün görmesi olayı konusu benim için net değil açıkçası. ancak "yok canım öyle bir şey" de diyemiyorum. bunu da söylemek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın