resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull City
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 934
    aslında luyindama için "kongolu servet" diyenlerle hemen hemen aynı kişiler tarafından, benzer şekilde eleştiriliyor. lemina yeterince forma şansı bulamadı ama o da oynamadığı için aynı kişiler tarafından eleştiriliyor.

    işin kötü tarafı ise sadece kötü oynadığı maçlar için acımasızca eleştirilmesi. iyi oynadığı maçlarda bu tipler ortadan kayboluyor ya da "para verdik oynayacak tabee" diyorlar.

    mesela takımda 2,5 yıldır oynayan belhanda için hala daha sabrı olanlar, seri daha 3 maç üst üste oynamamışken "gönderelim bunu" diyor.

    bu adamı belhanda ile aynı kefeye koymak en kibar tabiriyle aymazlıktır. "siri'nin minijiri misin?" gibi saçma sorulara muhyatap kalmak umrumda bile değil. aynı şeyi lemina için de söylerdim. kimsenin de menajeri değilim. ama gözüm görüyor. sırf fatih terim seviyor diye her yaptığını aklamaya çalışmıyorum kimsenin.

    bu taraftar sneijder için bile neler söylemişti? şaşırmıyorum aslında. onyekuru'yu ıslıkladı bu taraftar. ndiaye için "kafasız bu, yanındakine pas veremiyor" diyenler şimdi "ndiaye daha iyiydi" diyor. değildi güzel kardeşim. ikisi çok farklı oyuncular.

    seri takımdaki en iyi merkez orta saha oyuncusudur. hoca bunu kabul ettiği zaman sorunlarımızdan arınacağız. ancak taraftarın da "para verdik maradona olacak" gibi saçma beklentilerden uzak durması lazım. "adam geçmiyor" diye eleştirilir mi yahu seri? yani hatalı pası anlarım da "adam geçmiyor" ne demektir? seri zaten adam geçmeye çalışmadığı için seri. bu adamın özelliği bu. bunu demek, etli kabak yemeği yapıp "bunun şekeri yok" demek gibi bir şey.

    ben seri'yi savunacağım. çünkü 2,5 senedir sürekli oynamasına rağmen hiçbir zaman süreklilik sağlayamamış adamlara verilen kredinin en azından yarısını, yani 1 sezonu hak ediyor seri. 3 maçtan sonra "yok bu adam olmaz" demek çok şımarıkça geliyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın