resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 16446
    özel oyuncudur.

    mücadele etmese bile kalitesiyle maç alabilecek futbolculardandır. bu tasvip edilebilir mi? bence hayır. olsa olsa kaleci hariç dokuz adet genç, mücadeleci oyuncuyla birlikte buna tahammül edilebilir. belki bir de lider stoperi düşerseniz sekiz futbolcu. sekiz futbolcu onun için koşarsa, o da onlar için atar.

    galatasaray'da ne böyle bir ortam bulabildi, ne de kendi kalitesine yakın 10 futbolcuyla birlikte oynayabildi. buna rağmen aldığı maçlar, sürüklediği sezonlar var. ben kendisini çok güzel hatırlıyorum.

    belhanda'nın hiçbir özelliği de kendisinin üzerinde değildir. koşu falan da demeyin, şahsın koşmasının takım düzeniyle alakası vardır ve bir şahsı koşturmadan da taş gibi savunma yaptırabilirsiniz. topun arkasına geçme, alan kapatma gibi şeyler de futbolun içinde.

    biz kendisine hiçbir zaman arkasında onun için koşacak üç futbolcu, önüne de onun için koşacak ve attığı pasları gol yapacak iki oyuncu veremedik. sneijder tüm takımı onun için kurabileceğiniz bir adamdı, kuramadık.

    bazı adamlar böyledir, on üzerinden yedilik bir takım kurduğunuzda kendi özel oluşuyla o takımı dokuzluk oynatır. bazıları da altın semer de vursan... neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın