• 13199
    son zamanlarda çelişkileri artan yazarlar barındıran sözlük. adam geldi burayı bir güzel trolledi peşinden methiyeler dizdiler. sadece o da değil bir sürü saçmalık oluyor. bir grubun her maç için fikirleri var, ön yargıları var ve kendi söyledikleri çıksın da gerisi çok önemli değil gibi bir durum oluşuyor.

    real karşısında emre taşdemir on bir çıksın diyor adam mesela güler misin ağlar mısın.

    emre mor, feghouli, babel ve andone on bir başlasın istiyor real maçında, hazır olsa falcao'yu da yazacak. emre mor'dan ben de ümitliyim ama karşısında marcelo ile 90 dakika oynaması makul değil bence.

    feghouli'nin ve seri'nin, belhanda'dan iyi olduğunu yazıp duruyorlar genel olarak haklı da olabilirler ancak 2 maçtır izliyoruz seri sahanın en kötüsü maalesef. feghouli 45 dakikayı çıkaramıyor her maç aynı şey niye on bir değil diye feryat figan ediliyor.

    sivas maçında fatih hoca söyledi değişiklikleri zorunlu olarak yaptığını adamlar yanlış değişiklikler yüzünden maçı verecektik diye yazdılar. luyindama sakatlıktan çıkmıştı hazır değildi. yunus için gençlere şans verilmiyor diye her hafta yazılıyordu 2 farklı önde olduğumuz iç saha maçında süre vermeyecekti de ne zaman verecekti hoca? seri'yi aynı maçta* şampiyonlar ligi için saklamaya çalışmıştı. keşke saklamasa imiş o da ayrı.

    fatih terim'e sahip çıkması gereken sözlüktür ayrıca burası trollerin prim kasacağı yer olmamalı. 2003'te hoca ayrıldıktan sonra 2011'e kadar 7 koca sezonda hoca tekrar galatasaray'ın başına geçtiği döneme dek şampiyonlar ligine tek bir sezonda kalabildiğini ve ilk turda elendiğini unutmaması gerekir sevgili yazarların.

    forveti 2 orta sahası kiralık olan, bekleri veteran seviyesinde takılan, stoperi 9 ay önce portekiz liginde düşmeme mücadelesi veren, forvetinin ve kiralık orta sahasının takımı premier ligden düşen bir takımımız var evet bu takımla bazı şeyleri aşmak kolay değil. oyuncu yuhalamak ise çok gereksiz ve kimseye faydası olmayacak şeyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın