• 5
    şike ile ilgili olarak federasyon tarafından incelemeye alınan maçtır.

    --- alıntı ---
    türkiye futbol federasyonu, kayserispor - eskişehirspor maçını da soruşturma kapsamına aldı.

    futbolcu bilal aziz'in ortaya attığı iddialar ve konuşma kayıtları araştırılıyor ve ifadesine başvurulacak. kayserispor yönetiminin ise konuyla ilgili kapsamlı bir açıklama yapması bekleniyor.

    "titiz bir araştırma yapacağız"

    kayserispor yönetimi, ligde bu sezon oynanan eskişehirspor - kayserispor maçında şike yapıldığına dair çıkan iddialar üzerine, "konuyla ilgili titiz bir araştırma yapacağız" dedi.

    bochum savcılığı'nın şike soruşturmasında sarı kırmızılı futbolcu bilal aziz'le ilgili çıkan iddiaları gazetelerden ögrendiklerini açıklayan kayserispor yönetimi, dha'ya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

    "konuyu enine boyuna incelemeden, araştırmadan bir şey söyleyemeyiz. kayserispor, iddianın ortaya atıldığı karşılaşmayı deplasmanda 1-0 kazanmış. hatta ev sahibi ekibin yöneticileri, takımımızın bu maçta çok hırslı oynadığı ve kazanmak için herşeyi yaptığı yolunda demeçler vermişti. oyuncumuzun adının gündeme getirildiği iddialar konusunda titiz bir araştırma yapacağız. şu anda söyleyenecek bir şey yok. kampta bulunan oyuncumuzla da elbette görüşeceğiz."
    --- alıntı ---

    kaynak: *
App Store'dan indirin Google Play'den alın