• 627
    hocam istediğin transfer bütçesi önümüzdeki 2 sezon boyunca gelmeyecek bunu sende biliyorsun. eğer bir bütçe yaratmak istiyorsan muslera dahi her kime teklif gelirse göndermen gerekiyor. şuan ki durum bu ve bu durumun arkasına sığınıp sorunları halının altına süpürme.

    transfer döneminde medya dolaşan oyuncuların çoğu doğruydu scout anlamında ama olmayınca da onlarla oynuyormuş gibi taktikle inat etmenin bir manası yok. dün takım resmen döküldü ikinci yarı. sebebi klasik 4'lü savunmaya geri dönmek. takım pres nedir, nasıl yapılır bilmiyor. merkezde oynattığın sevdiğin belhanda yanındaki adama pas atamıyor ve çıkıp orta alanda kaybedersen kötü olur diye açıklama yapıyorsun. muslera, luyindama ve nzonzi'nin hayrına ligde tutunduk şuana kadar. bu gidişle de ilk yarı sonunda havlu atacağız lige.

    bir sene feda olsun problem değil. işin ekonomisi kuramayanlar gelip bir senenin lafını yapmasınlar 20 yıldır berbat bir ekonomide bir şampiyonluk gidince bir şey olmaz yine aynı b*k devam eder. ama sen gelecek kur. elinden geldiği kadar bunu yapmaya çalış. ilk 11'in yaşlarına göre sayacağım ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. 33 - 33 - 25 - 23 - 33 - 29 - 30 - 28 - 32 - 33 - 29 . yaş ortalaması 29.9. sen geçen sene onyekuru'yu gönderdin. ndiaye'i gitti, ozan gitti, linnes'i dışarı da bıraktın genç olan kim varsa gitti ve yerine 2-3 yaş büyüklerini aldın. bahane üretmeden önce dön bir bak gençlere neden yönelmedik diye. yunus'u hazırla bakayım şimdi bizim pirana taraftar nasıl parçalıyor çocuğu. daha oynatmadan atalay'ı harcadı adamlar sözleşme konusunda. bu kadar tansiyonu yüksek bir kulüpte göz göre göre uçuruma yuvarladın takımı.

    yönetim bu konuda en suçsuz olanı. falcao konusunu geçiyorum ama bu adamlar luyindama-marcao-diagne transferlerini yaparken oyuncu satmak zorundayız o yüzden ozan da gitmek zorunda dediklerinde istifa edecektim söz verdim yapmadın dedin. belhanda'ya teklif geldi göndermedin. marcao'ya teklif geldi göndermedin. luyindama'ya teklif verdin göndermedin. yunus'a teklif gelmişti önceki dönemler de göndermedin. hem oyuncum eksilmesin hem oyuncum gelsin istiyorsun. bu olmaz ama oldurdu yönetim nasıl oldurdu ama 2 eylül günü. o yüzden çıkıp şimdi yok afrika, yok geç transfer bunların en başlıca sebebi oyuncu satılamamasıydı.

    netice olarak çok kötü bir kadro kuruldu. yok 4-4-2, yok 3-5-2 falan hikaye artık. takım geri koşmuyor pres yapmayı nasıl bekleyeceksin. dün hazard verip alıyor sonra kroos gol. donk'un yanından selam vererek geçti adam donk yürüdü izledi resmen. geçen sene en azından bir savunma anlayışımız vardı sivas maçına kadar 2. yarıda kaybettiğimiz maç yoktu. şimdi ne savunma ne hücum anlayışı var. bu sezonun geçtiği belli oldu artık en azından biz bıraktın rakipler bizi geri sokar mı lige artık onlar karar verir ama seneye aynı hata yapılmamalı. ne oynamak istiyorsak ona göre bir takım ve genç bir takım. miladı dolan adamlarla yola devam real madrid de olsan sıkıntı yaratır.

    (bkz: 22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın