• 10
    saygıdeğer fatih hocam;

    -yanında faydasız yardımcıları tutarak
    -en azından yabancılarla direkt diyalog kurabilecek bir yardımcı almayarak
    -taraftara ısrarla seyirci diyerek
    -taraftarı bazen küçük düşüren açıklamalar yaparak
    -belhanda, selçuk inadından vaz geçmeyerek

    kendi ayağına sıkıyorsun. biz taraftarlar her şeye rağmen sabrediyor ve sizi destekliyoruz. seni desteklememizin nedeni geçmişin hatırı ve sevaplarının günahlarından çok daha fazla olması. türkiye gibi geri kalmış bir ülkenin en iyilerinden olman. kendini yeterince güncelleyememene, modern futbolu tam anlamıyla idrak edememene rağmen daha iyisi olmadığından destekliyoruz seni. yoksa selçuk inan konusunda da, belhanda konusunda da taraftar %100 haklı.

    hatta sevgili hocam unutma, seni dahi bu takımın başına getiren bu taraftarın sosyal medyada kurduğu baskıdır. yoksa bir takım nahoş olaylar sonucu bayağı yıpranmıştın. seni tekrar ayağa kaldıran, seyirci dediğin, kızmalarına tepki gösterdiğin bu taraftardır. yapma hocam, sosyal medyanın %50’si, bu ülkenin zeka seviyeleri en yüksek kesiminden yani üniversite mezunlarından oluşuyor. futbol dünyasının ıq’su ilkemizde 70-80 aralığında. o nedenledir ki herkesin gördüğü basit şeyleri bile göremiyor teknik adamlarımız. yurt dışında çok başarılı olan futbolcular, ülkemize gelince üç ayda bildiklerini bile unutuyorlar neden?

    neyse daha uzun yazıp, kendimle ters düşmek istemiyorum. dediğim gib sevaplarının çok daha fazla olması nedeniyle seni destekliyor ve galatasarayla birlikte başarılı olmanı diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın