• 365
    artık sabrının sonuna gelmiş ve bardak taştığı için patlamış taraftardır. futbolcuya saha dışından olumsuz müdahaleye karşı olan biriyim ama artık yeter. belhanda 3 senenin birikimi olduğundan iş ona patladı. istediğimiz kadar romantizm kasalım ama tribündeki adamın da bir protesto hakkı var artık. maç bitince falan geçelim o işleri.
    ronaldo'nun messi'nin hadi yerele gelelim alex'in protesto edildiği bir dünyada belhandanın dokunulmazlık lüksü yok dönüp taraftara küfür etmeye hakaret etmeye hiç hakkı yok. belhanda asist yapmaz gol atmaz hadi dedik mücadele eder topa basar koşar... e sen ceza sahasında pozisyon varken yayın önünde elin belinde izlersen sonrada her kontra topu ezer kaptırdığın topun peşinden de koşmazsan ben ne yapayım? tepkimi göstermeyeyim mi? romantizm de bir yere kadar kusura bakmayın.
    eskiler eskiler diyoruz ah eski taraftarlarmış şimdikiler sabırsızmış... eskiden herkes az paraya oynardı sadece hagi gibi adamlar yüksek paralara oynardı. simdi belhanda efendi 4 milyon euro alır gol yok asist yok pas yok... futbol nasıl değiştiyse taraftar da değişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın