2019-20 Türkiye Süper Lig 9.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 36
    22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçının tüm olumsuzluklarını bir an önce üstümüzden atmamız gerekiyor. tribünlerin belhanda'ya tepkisi, onun karşılığı ve en sonunda fatih hocamızın taraftara eleştirisi herkesi iyice germiş durumda. bu negatifliklerin bize hiç bir katkısı olmayacaktır. mümkünse fatih hoca bir idmanı basına açıp taraftara daha pozitif mesajlar verirse oluşan ortamı biraz yumuşatabiliriz. bu şekilde zaten taraftarlar olarak fatih hocanın hatalı işler yaptığını düşünürken bir de seyirci-taraftar ayrımı üzerinden gerilmek ekstra stres yükleyecektir takıma. mevcut ortamda abdullah avcı avuçlarını avuşturmuyorsa ben bir şey bilmiyorum.

    takımın oynadığı oyun gerek sistem gerek oyuncuların performansı açısından hiç memnun edici değil. bizlerin beklentisi son 2 senedir şampiyon olan takımın kadrosunu da geliştirmesi ile birlikte daha baskın bir oyun oynaması idi. maalesef gerçekleşmedi ve yine stresli bir sezon yaşayacağımız kesin gibi.

    son 2 sezondur bu deplasmandan puanla dönemiyoruz. rakip şu anda top oynamıyor. bence bu çok net ve sanırım herkes hemfikirdir. ancak bizim de ışık vermememiz bu avantajı bertaraf ediyor. yine de kazanabiliriz. önümüzde bu maça hazırlanmak için 4 gün var. real madrid maçını unutup bu maça konsantre olmalıyız. buradan takımın alacağı 3 puan bir anda havayı değiştirir. bunu da en iyi fatih hocam bilir. umarım doğru oyun planı ve kadro ile takımı sahaya çıkarır ve bizi zafere götürür.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın