resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 3681
    aşil tendonundaki sakatlıktan üç aşağı beş yukarı hangi ay döner hakkında bir açıklama yapılmış olsa kimsenin endişeye kapılmayacağı golcümüz. tekrardan acil şifalar diliyorum.

    mevcut şartlarda ben endişeliyim arkadaş, falcao kardeşime milyon euroları bağladık. bu kardeşim bu sene bize gerekli katkıyı veremez de şampiyon olamaz, şampiyonlar ligine gidemezsek gelir gider dengemiz pat diye bozulmayacak mi? o zaman seneye ki minimum 6m euro ücretini ödemek zor olmayacak mı? bu arkadaş bize verecek ki biz de sonra ona geri vereceğiz. alacağız vereceğiz sportif a.ş.'ye can vereceğiz. yoksa sıkıntı!

    kendisi sözleşmesine "2 ay paramı almazsam uefa'ya giderim" maddesi koydurmayı hak görüyorsa ben de koluna kuvvet ok atan, afiyet şeker olsun nusret'te ayaklarda tuzlama yapan oyuncunun nerede ne yaptığını sorma hakkına sahibim diye düşünüyorum.

    ha yönetim vs. çıkar der ki "ey taraftar, aşil tendonu tedavisi bu, kişiden kişiye değişir. herkes elinden geleni yapıyor. bilginiz olsun! car car konuşmayın!" olay aydınlanır, bir soluklanma olur.

    e sen fatih terim hocamızın bir maç sonu röportajında kem küm tadında cevabı dışında bir açıklama yapmazsan ki benim neznimde yapmaya tenezzül etmezsen o zaman da söylentiler böyle çığ gibi artar gider. kimseye kızamazsın.

    sanırım klasik bir mustafa cengiz yönetimi iletişim eksikliği daha yaşanıyor, güzel değil. bari falcao kardeşin kankasi, çocuklarının manevi dedesi abdurrahim albayrak başkan iki çift laf etse de birşeyler öğrensek.

    sağlam bir falcao şampiyonlar liginde real madrid maçında sahaya çıkmayacak kadar enayi değilse biz de herşey şeffaf olsa bu tür endişeye kapılmayacak ve akabinde mesaj atmayacak kadar aklı selimiz diye düşünüyorum.

    acil şifalar olsun falcao kardeşim, düşmanın değiliz.

    edit: abdurrahim başkanım sesimi duydu ve 22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçından sonra dedi ki önümüzdeki beşiktaş maçı olmadı en geç sonraki lig maçında hazır olacakmış. sağolasın başkan, iletişim faciasinin neresinden dönülse bence kardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın