• 59
    1. haftada uğurcan'ı kaleye aldım, takımı maçı 1-1 bitirdi.
    2. haftada penaltı vs. kurtarır ümidiyle kaleye beto'yu aldım, takımı 3-0 yenildi.
    4. haftanın kadrosunu kurarken baktım denizlispor kalecisi ilk 3 hafta coşmuş işte 3 maçta 3 penaltı falan kurtarmış aha bunu kadroya alayım dedim ama demez olaydım. ilk 3 haftada yenilmeyen takım 1-0 yenildi.
    5. haftada forvete falan çok para gömdüğümden dolayı kaleye mecburen gökhan akkan'ı almak zorunda kalmıştım. takımı ise ev sahibi olduğu maçta 2-1 yenildi.
    6. haftada kadroyu güncellemeyi unuttuğum için kaleci yine gökhan akkan kalmış. takımı ise bu sefer deplasmanda 5-0 yenilmiş.
    7. haftada 2 saat uğraşarak bol yedekli bir kadro kurdum. as kalecim fatih öztürk, yedek kalecim ise yine stachowiak, yani denizlispor kalecisiydi. fatih öztürk'ün takımı ev sahibi olduğu maçta 4-1 yenilmiş; denizlispor ise malatyaspordan 5 yemişti.
    8. haftada ise acayip bilendim. şanssızlığımı kıracağım dedim ve kaleye ilk başta muslera'yı aldım. baktım orta saha çok boş kaldı, hemen muslera'yı çıkardım ve yine bol yedekli bir kadro kurdum. as kalecim son haftaların formda takımında forma giyen ruud boffin, gol mol çıkmaz konyaspor maçlarından düşüncesiyle de yedek kalecimi serkan kırıntılı yaptım. sonuç olarak antalyaspor kendi evinde 6-0 yenildi. serkan kırıntılı ise 1. dakika dolmadan kırmızı kart gördü.

    sözün özü; iddia'da yüklü basıp kazanmak isteyen varsa, bu haftaki kaleci seçimim için benden haber beklesin.

    edit: bu haftaki* kalecimi altay bayındır olarak belirledim. fb'nin puan kaybetmesi yakındır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın