resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1050
    orta sahaya gerçekten hareketlilik getiren ve yüreğiyle oynayan oyuncu. fakat, hala formda bir lemina'nın yerine tercih edilmesini isterim. bunun sebebi yabancı seviciliği ya da başka bir şey değil. ömer çok istekli, çok özverili oynamasına rağmen bir orta sahada olması gereken temel eksiklikleri var.

    1.'si çevre kontrolü. top ayağına geldiğinde sakin olup etrafına bakıp öyle hareketlenmesi gerekiyor. fakat ömer alır almaz, ileriye doğru top sürüyor. 18 ekim 2019 galatasaray sivasspor maçında iki üç defa top kaybının eşiğine geldi. avrupa'da olsa faul verilmeyecek durumlarda faul aldı takım. faul alamadığı her an sıkıntı yaşarız. ayrıca belhanda'da da olmayan alan kontrolü olmadığı için arkasında ne olup bittiğinden haberi olmuyor.

    2.'si sağ ayağı hiç olmadığı için sağ tarafta oluşacak boşlukları hiç göremiyor, sağ tarafa doğru uzun ve kısa paslar atamıyor. topu aldığında pas opsiyonu olarak ya geride nzonzi'yi ya da önünde'ki babel'i görebiliyor. bu da oyunu açmamızda sıkıntı yaratıyor. ayrıca bunu gören rakiplerde buna göre hareket ederek tamamen orta sahada topla oynamamızı engelleyebilir.

    zaten pozisyon bilgisi ve zekası olmadığı için bekte çok fazla hata yapıyor. bu kadar hareketli olup bek oynayamamasının sebebi de bu futbol zekası eksikliği.

    bunların yanı sıra tabii ki takıma faydalı oluyor. forvet ile babel arasına yaptığı koşular, yaptığı ani presler çok değerli ve önemli. bence önde olduğumuz maçlarda oyuna girerek bize dinamizm katabilir fakat ilk 11 düşünülmemesi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın