resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 4131
    2018-2019 sezonu şampiyonluğundaki en önemli paya sahipken 2019-2020 sezonuna bu kadar kötü bir giriş yapması gerçekten enteresan.

    bu sezon verdiği katkıyı emre mor'u, jimmy durmaz'ı geçtim çok rahat tff 3. ligden yıllığı 100bin liraya anlaştığımız bir oyuncu verirdi. işin aslı 3. lig oyuncusunu da aşağılamış olmayım, feghouli'nin gerçekten bir katkısı yok. bu sene görev aldığı 8 maçta 20 km koşmamıştır herhalde.

    geçen sene hepimizi sokağa döktüğü gollerinin hepsi diagne'nin peşinde 2-3 kişi götürmesi sonucu arkadan vurduğu mükemmel şutlardan*. ceza yayı çevresinde yakaladığı pozisyonları affetmiyor. kendisini çizgide değil o bölgede buluşturmak lazım. açıkçası bu tempo ile de formasyon farketmeksizin orta sahanın sağında, kanatta oynayamaz. milli takımdaki gibi orta sahanın önü, 10 numara ve ya forvet arkası oynayabilir ama kanatta asla. çünkü kendisinin kanat olduğu takımın bekine istersen dani alves'i, cafu'yu koy yine duramaz ayakta.

    yerine kullanılan emre mor'un topsuz oyunda resmen dökülmesi sebebiyle hep hamle oyuncusu olacağını düşünüyordum fakat emre sivas maçına öyle bir çıktı ki sanırsın 2 haftadır hergün fifa'daki "adapting defensive scenarios" antrenmanını basmış. emre'nin kendi geliştirmiş, topsuz oyunda nerede duracağını bilen, savunmaya yardımcı olan haline hiç bir şekilde yaklaşamaz.

    bu sebeplerden dolayı orta sahada değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. belhanda yerine çok daha etkili olur diyeceğim ama bu sözün kıymeti yok. belhanda yerine mustafa sarp ve ya barış özbek bile daha etkili olabilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın