resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 3631
    kendisiyle ilgili sorun maç kaçırması değil, maç kadrosuna alınmadığında ya da idmanlara katılmadığında hakkında tatmin edici bir açıklama yapılmamasıdır. “sakat” deyip geçiliyor ancak kulübün konuyla ilgili resmi bir açıklaması yok sanırım(u: eğer var ise ben kaçırmışım lakin sakatlığın ne olduğu ve tahmini ne kadar sürede geçeceğine dair bir “resmi” bir açıklama duymadım ben.)

    taraftarın ortaya attığı komplo teorileri de bu “puslu” havanın yarattığı belirsizliğin sonucudur. en ütopik “komplo” teorisini düşünen ve söyleyen adama “sen de çok abarttın be kardeşim” denemez açıkçası. nitekim bunun sorumlusu yönetime geldiğinden beri “iletişim” sancıları çeken ve konuyla ilgili taraftarı aydınlatmayan “galatasaray yönetimidir”.

    hele ki dünya’ da daha önce eşi benzerine az rastlanır bir şekilde karşılanmış olan, taraftar için bu denli değerli bir futbolcu için, daha da hassas olunması gerekmektedir. havada “van persie vakası”* kokusunun hissedilmesi taraftarı doğal olarak endişelendirmektedir. ve maalesef bu his sürecin akışında “doğal” olarak ortaya çıkmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın