• 36442
    “galatasaray’ın bekleri, iki sezon önce çok iyiydiler. geçen sezon, iyi-orta arasında gidip geldiler. bu sezon komple yoklar. mariano ile 3. sezona girilmemeliydi.”

    “marcao ve luyindama, zaman zaman hatalar yapsa da tartışılacak bir ikili değil. birbirlerine uyumlular. galatasaray’ı geçen sezon ikinci yarıda en az gol yiyen takım yapıp şampiyonluğa taşıdılar. yarın öbür gün iyi de bir teklifler de alacaklar.”

    “önlerinde de nzonzi, görevini iyi yapan iyi bir defansif orta saha ancak bekler, topu hücuma taşıyıp oyuna sokamayınca bu sefer nzonzi’nin statikliği de dikkat çekici hale geliyor.”

    “galatasaray, çok statik bir takım. beklerin çıkmıyor, kanatlarda babalar var. ayağa top bekliyorlar, gelip almıyorlar. geldikleri zaman da yerlerine gidecek bek yok. git-gel yapacak bek yok.”

    doğal olarak ön tarafta falcao’da, andone’de, diagne’de olsa etkisiz kalıyor. sen falcao’ya top getirip pozisyona sokmayacaksan neden getirdin adamı abi? diagne, falcao’dan 3 gömlek aşağıdaydı ama kötü değildi. sen pozisyona sokamıyorsan adam n’apsın?”

    uğur karakullukçu
App Store'dan indirin Google Play'den alın