• 15
    6. hafta maçlarından sonra takımların ne olduğu daha da net ortaya çıktı. kendi takımım olan dallas cowboys'tan başlayayım. sezona 3'te 3 başladıktan sonra 3 mağlubiyet arka arkaya aldılar. ilk ikisi new orleans ve packers'a karşıydı ama bu hafta henüz galibiyeti olmayan jets'e yenilmek kabul edilir gibi değil. takımın ciddi anlamda yeni bir teknik yönetime ihtiyacı var. aynı şekilde kansas city chiefs ve los angeles rams üst üste mağlubiyetlere devam ediyorlar. chiefs'te enteresan şekilde patrick mahomes bir anda o meşhur sophomore slump'ın içine girdi, rams ise defansif anlamda rezalet oluşunun cezasını çekiyor. zaten hafta içinde 2 adet 1. tur draft hakkı karşılığında bölgesinde ligin açık ara en iyilerinden birisi olan jalen ramsey'i kadrosuna kattı. kontratı biten bir adam için verilen çok çok fazla ama böyle defansa böyle adam şart.

    sene başında söyledim ve öyle de oldu. en büyük patlama san francisco 49ers'tan oldu ve mükemmel devam ediyorlar. divison rakibi rams'i farklı yendiler ve namağlup devam ediyorlar. diğer namağlup takım new england patriots. bu hafta da yine çok kolay bir rakiple oynadılar. bu sene şampiyon olacaklar mı sorusunun cevabı new england'ın kendisinden değil rakiplerinin kötü oluşundan geliyor zira new england buffalo bills dışında henüz dişli bir takımla oynamadılar, biraz görmek lazım. bu hafta da tek galibiyetli jets ile oynayacaklar.

    philadelphia minnesota deplasmanında ezildi adeta. green bay packers geçen hafta dallas'a karşı bu hafta da detroit'e karşı %100 hakem yardımıyla maç kazanmaya devam ediyor. henüz sadece 1 mağlubiyeti var gibi görünse de adil yönetimler olsaydı şu an 3-3 olabilirlerdi. bu hafta da dahil olmak üzere 5 haftanın sadece birinde deplasmanda maça gittiler. bu haftadan sonra zor bir sürece girecekler. nfc konferansında bu sene çok ilerleyebileceklerini düşünmüyorum şahsen. seattle da hakem yardımıyla maç kazananlardan oldu. cleveland deplasmanında cleveland'ın ilerlemesine adeta engel olurcasına felaket kararlar çıktı ve seattle maçı kazandı. yine de seattle fena takım değil ama wilson önemli silahlarından birisi olan dissly'i kaybetti.

    houston texans chiefs'i deplasmanda yendi, müthiş galibiyet. zaten iyi takım olduklarını söylüyordum sadece istikrar problemi var. new orleans yedek qb teddy bridgewater ile çıktığı 4. maçını da kazandı. müthiş bir secondary var takımda. koçları da çok iyi zaten. yedek qb demişken kyle allen cam newton'ıb sakatlığından beri çıktığı 4. maçını da kazandı. tabi panthers savunmasının da bunda payı büyük. zaten nfl'de savunmalar takımı iyi yapar, en az dengeli bir hücumunuz varsa da çok iyi takım olursunuz.

    6. hafta itibariyle bana göre en iyi takımlar sıralaması;
    1- new england patriots
    2- san francisco 49ers
    3- new orleans saints
    4- seattle seahawks
    5- green bay packers
    6- buffalo bills
    7- houston texans
    8- kansas city chiefs
    9- carolina panthers
    10- indianapolis colts

    7. haftanın canlı yayın programı ise şöyle;
    bu gece 03.20 denver broncos - kansas city chiefs

    20 ekim 2019 pazar
    20.00 green bay packers - oakland raiders
    23.25 new orleans saints - chicago bears

    20 ekim pazar'ı pazartesiye bağlayan gece
    03.20 dallas cowboys - philadelphia eagles

    21 ekim pazartesi'yi salı'ya bağlayan gece
    03.15 new york jets - new england patriots
App Store'dan indirin Google Play'den alın