resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2914
    ben kendisine biraz haksızlık edildiğini düşünüyorum. şenol güneş'in fatih terim gibi bir medya desteği yok o yüzden kravatıyla giydiği kıyafetle her zaman eleştirildi.

    doğru zamanda doğru yerde olmak akılca bir hamledir. sen bu kadroyu işliyorsan ve başarı getiriyorsan, senin de payın büyüktür. aynı kadro lucescu'da da vardı onunla galibiyet bile alamıyorduk. ama şenol güneş'in şu başarısına bal, aslında kadro iyi onun bir etkisi yok demek futbola ihanettir. adama da büyük saygısızlıktır.

    şenol güneş'in bursa'da ve trabzon'da boşuna vakit kaybettiğini düşünürdüm. daha büyük sahada olmalıydı. bir üst kademe beşiktaş'a gitti ve 2 şampiyonluk gördü. bence geç gördüğü bir şampiyonluk oldu. gomes'li sosa'lı sezonda da çok güzel top oynayarak şampiyon oldular. diğer sezon şampiyonlar liginden namağlup çıktılar. bu başarılar aslında kadro iyiydiyle açıklanamaz.

    şenol güneş övüyorum ama kendisini pek sevdiğim söylenemez. ama yiğidin hakkını da vermek gerek. şu an milli takımın başında terim olsaydı "şahsi fikrim" bu kadar puan toplayamazdık. çünkü terim'le geçen tüm milli maçlar gergin bir ortamda kaotik bir şekilde geçiyordu. böyle rahat rahat maçlar izleyemezdik. keşke terim'de adam tayfaya güvenmek yerine kadroyu daha erken gençleştirseydi.

    neyse şenol güneş milli takım için olması gereken tek hocadır. terim bizde kalsın şenol güneş de onların olsun. hiç önemli değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın