resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1352
    striker oynamak için her şey mevcut kendisinde. boyu posu var, ileri vuracağım desen alır top sakla desen saklar bitiriciliği iyidir rakip savunmayla boğuş desen güçlüdür şutu vardır ayağı iyidir vs vs vs. bütün bunlar göz önüne alındığında niye ısrarla sol kanatta oynatıldığını ya da oynamak istediğini anlamıyorum. yani kendisini oraya koyunca biraz bobo'yu sola koymuş eşoğlueşek tadında top oynuyor maalesef. bir de kanat oynayan adamdan biraz daha çevik atletik rakip bek ne olduğunu anlamadan sıfıra ya da kaleye inen bir adam olmasını beklersiniz (onyekuru... özledik) fakat kendisini kullanımımız genelde arda turan'ın kötü sezonları gibi rakibe götünü dayatıp top saklatmak şeklinde oluyor. sonra bindiren nagatomo'ya pas, nagatomo sağına çekip orta... kale vuruşu.

    dediğim gibi kanattaki adamdan dribbling yapmasını bek arkasına koşu atmasını adam geçip orta kesmesini rakip beki kovalamasını falan beklersin bu adamda bunların hiçbiri yok. ne var, sağa çekip şut açısı arama var (onu da herkes öğrendi zaten vermiyorlar). e ne işe yaradı baba senin oyunda olman?

    eğer kendisi yok hacı ben tek forvet oynamakla uğraşamam öyle top al dağıt ayı kasa stoperle boğuş canım istemiyor diyorsa çift forvette second striker gibi oynamalı. bakın soldan forveti ikileyen kanat-forvet demedim dikkat ederseniz. öbür türlü ileride 1.77lik falcao sol kanatta izbandut babel biraz garip oluyor yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın