• 9
    88-83 kaybettiğimiz maç... gündüz orkun çolakoğlu ve kaan kural'ı dinlemiştim. malaga'nın bize göre çok daha bütçeli ve iyi bir kadroya sahip olduklarını söylemişlerdi. nispeten maçta bunu fark ettik. fakat kadro kalitesi farkına rağmen gayet iyi mücadele ettik. genç bir takımız. takımın kemik kadrosunda en yaşlı oyuncu göksenin köksal.

    maça dönecek olursak, ön plana çıkan şey savunmadaki boşluklarımız oldu. hem içerde hem dışarda rakip oyuncular bomboş atışlar deneme şansı buldu. ayrıca çok kez çizgiye geldiler ve baya yüzdeli attılar. hakem çok basit fauller çaldı. oyuncularımız faul sorunu da yaşadı. onlara maçı getiren şey de bu oldu.

    genç takım olmamızın verdiği dezavantajlardan dolayı maç içerisinde kopukluklar yaşayabiliyoruz. 3 periyot hemen hemen başa baş giden bir maçı son periyotta 18 sayıya kadar geriye düşerek götürdük. daha sonra da kalan 5 dakikada farkı 5'e indirebildik. şansımız yanımızda olsa kazanabilirdik de hatta. ilginç bir takımız yani...

    velhasıl ben takımdan umutluyum. yeni gelen isimler var. whittington ve ben moore bugün iyilerdi. yiğit arslan geçen maçlarda daha iyiydi. üçlüklerde daha yüzdeli atmasını beklerim. mücadelesinden dolayı takımımı kutlarım. grubun en güçlü takımına karşı fena oynamadık. içerideki maçta kazanabileceğimizi düşünüyorum.

    son olarak da unutmadan oyun kurucu meselesine değinmek isterim. maalesef gönlümüzce bir oyun kurucu bulamadık. diğer bölgelerdeki oyuncularımız vasatın üstünde bence. fakat lazeric jones şimdiye kadar isteneni verebilecek seviyede olamadı. webster sakatlıktan yeni çıktı. çıkar çıkmaz kadroya girdi. geçen seneki haline göre daha iyi bir görüntü sergiledi. umarım daha iyiye gider. yoksa her maç organizasyon sıkıntısı yaşayacağız ve yine top harrison'a kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın