• 1921
    eskiden sağlam stoper bulamaz ama müthiş golcüleri bile yedek bırakacak veya kadroya aldırmayacak bir forvet rotasyonu olurdu. simdi ise durum tam tersi.
    caglar, merih, ozan, kaan, geriden gelen mert müldür, roma ya giden mert çetin, huseyin turkmen, su sıralar oynayamasa bile idare edebilir bir serdar aziz var stoper rotasyonunda.
    sol bek rotasyonunda kimse yok maalesef. umut ve hasan ali var sadece. geriden gelecek veya o bölgeye devsirilebilecek isimlere ihtiyacımız var.
    sag bek rotasyonununda zeki, kaan, nazım, sener var. geriden buraya da takviye lazim.
    ortasaha kanatlarda sorunumuz var ama merkezimiz saglam.
    forvette ise burak ve cenk'e kalmis durumda. ben kenan'ı cok begeniyorum. forvette cok daha faydali olur. enes'in katki vermesi lazim ama maalesef henuz o katkiyi veremedi. altyapidaki ahmet kutucu ve umut bozok isimlerinin kendilerini gelistirmesi lazim. alt liglere de bu bölge icin bir göz atmakta fayda var. oradan da surpriz isimler gelebilir.
    uzun vadede sacma sapan yabanci kurali vs cikmaz ise, bu cocuklarin basina da avrupai zihinli bir teknik adam gecerse cok daha iyi yerlere geleceklerine inaniyorum. mesela umit milli takimi gelecek vaat eden tugberk tanrivermis'e emanet ederek, gelecekte de a milli takimin basina gecirerek bir adim atabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın