• 1
    hakiki şekerspor, güzel takımdır. 97-98 sezonunda süper lig'de ya da o zamanki ismiyle 1.ligde mücadele etmiştir. daha sonra isim hakları eski futbolcu erkan özbey tarafından alınarak, bu abimizin milliyetçi hareket partisi'ne olan yakınlığından dolayı mhp hangi ilçenin belediyesinin başkanlığını kazandıysa o ilçeye verilmiştir. örnek; etimesgut şekerspor, beypazarı şekerspor, kızılcahamamspor gibi.

    neyse, gerçek şekerspor'a gelecek olursak, süper lig'de oynadığı dönemde lige inanılmaz renk katmışlardır. celal kıbrızlı önderliğinde beşiktaş'ı yenmişler, ligin son haftalarında oynanan ve şike söylentileriyle dolu maçta fenerbahçe'yle berabere kalmışlardır. oldukça kısıtlı bir kadroyla ligde mücadele ederken epey de sempati toplamışlar, hatta gençlerbirliği'nin yıllarca yapamadığı stadyuma seyirci çekme işini becermişlerdir. 3-0 mağlup duruma düştükleri bir gaziantepspor karşılaşmasını, son 25 dakikada buldukları gollerle 4-3 kazanmışlardır. ligin son 6 haftasında hiç yenilmemelerine ve bursaspor'u 6-0 yenmelerine rağmen, fenerbahçe beraberliğiyle küme düşmüşlerdir.

    şimdilerde bu isimle mücadele eden bir takım var mı diye baktım, bulamadım. muhtemelen isim sahibi erkan özbey'in adı fetö muhabbetlerine karışınca kapıya kilidi vurup kapattı kaç yıllık kulübü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın